In zijn woning zijn medische documenten gevonden die wijzen op een ziekte waarvoor hij in behandeling was. Lubitz had ook een ziektebriefje, geldig voor de dag van de vlucht. Dat briefje werd verscheurd teruggevonden.

Om welke ziekte het gaat, is vooralsnog niet duidelijk. De speurders gaan ervan uit dat de 27-jarige Lubitz "zijn ziekte tegenover de werkgever en de beroepsomgeving heeft verzwegen", luidt het.

In de mededeling van het openbaar ministerie staat nog dat tijdens de huiszoeking geen afscheidsbrief werd gevonden, zoals Britse media hadden gesuggereerd. (Belga/TE)

In zijn woning zijn medische documenten gevonden die wijzen op een ziekte waarvoor hij in behandeling was. Lubitz had ook een ziektebriefje, geldig voor de dag van de vlucht. Dat briefje werd verscheurd teruggevonden. Om welke ziekte het gaat, is vooralsnog niet duidelijk. De speurders gaan ervan uit dat de 27-jarige Lubitz "zijn ziekte tegenover de werkgever en de beroepsomgeving heeft verzwegen", luidt het. In de mededeling van het openbaar ministerie staat nog dat tijdens de huiszoeking geen afscheidsbrief werd gevonden, zoals Britse media hadden gesuggereerd. (Belga/TE)