Het Verenigd Koninkrijk kampt als gevolg van de coronapandemie en de brexit met een tekort aan vrachtwagenchauffeurs. Daardoor raken de tankstations niet tijdig aangevuld, wat tot lange wachtrijen leidt.

'Bijna 200 militairen, onder wie 100 chauffeurs, zullen vanaf maandag ingezet worden om tijdelijk steun te bieden\, klinkt het in een persbericht.

De regering kondigde tegelijk aan met onmiddellijke ingang tot 300 buitenlandse vrachtwagenchauffeurs toe te laten in het Verenigd Koninkrijk te werken tot eind maart 2022.

Het Verenigd Koninkrijk kampt als gevolg van de coronapandemie en de brexit met een tekort aan vrachtwagenchauffeurs. Daardoor raken de tankstations niet tijdig aangevuld, wat tot lange wachtrijen leidt. 'Bijna 200 militairen, onder wie 100 chauffeurs, zullen vanaf maandag ingezet worden om tijdelijk steun te bieden\, klinkt het in een persbericht. De regering kondigde tegelijk aan met onmiddellijke ingang tot 300 buitenlandse vrachtwagenchauffeurs toe te laten in het Verenigd Koninkrijk te werken tot eind maart 2022.