In Los Angeles heeft een 80-jarige vader live op tv gezien hoe de politie zijn 51-jarige zoon doodschoot. Dat meldt de Los Angeles Times.

De politie achtervolgde de man die in een sportwagen reed. Hij zou roekeloos rijden en gedronken hebben. Zoals dat wel vaker gebeurt in Los Angeles, werd de hele achtervolging vanuit een helikopter gefilmd door een televisieploeg die de beelden live uitzond.

De man die werd achtervolgd, belde zijn vader om te zeggen dat hij niets misdaan had. Daarop zette de vader zijn televisie aan en zag live hoe zijn zoon werd doodgeschoten.

Het is vooralsnog onduidelijk waarom de agenten het vuur openden. Volgens de eerste vaststellingen was de man in de sportauto ongewapend. Zijn familie daagt de politie en het stadsbestuur voor de rechtbank en eist een schadevergoeding van 20 miljoen dollar. (EE)

In Los Angeles heeft een 80-jarige vader live op tv gezien hoe de politie zijn 51-jarige zoon doodschoot. Dat meldt de Los Angeles Times.De politie achtervolgde de man die in een sportwagen reed. Hij zou roekeloos rijden en gedronken hebben. Zoals dat wel vaker gebeurt in Los Angeles, werd de hele achtervolging vanuit een helikopter gefilmd door een televisieploeg die de beelden live uitzond.De man die werd achtervolgd, belde zijn vader om te zeggen dat hij niets misdaan had. Daarop zette de vader zijn televisie aan en zag live hoe zijn zoon werd doodgeschoten. Het is vooralsnog onduidelijk waarom de agenten het vuur openden. Volgens de eerste vaststellingen was de man in de sportauto ongewapend. Zijn familie daagt de politie en het stadsbestuur voor de rechtbank en eist een schadevergoeding van 20 miljoen dollar. (EE)