Volgens de politie werd de vlucht teruggeroepen nadat een onrustbarende mail was binnengelopen. De precieze inhoud van de mail werd niet bekendgemaakt., maar de bedreiging kwam op de verjaardag van 11 september 2001, toen 2 van de 4 gekaapte vliegtuigen van United Airlines waren..

Anderhalf uur na vertrek landde het toestel opnieuw in Frankfurt. Alle bagage werd onderzocht. Daarbij is niets gevonden, aldus de politie. Op de vlucht zaten 333 passagiers en 18 bemanningsleden, die nu met een dag vertraging hun vlucht zullen maken.

(Belga/RR)

Volgens de politie werd de vlucht teruggeroepen nadat een onrustbarende mail was binnengelopen. De precieze inhoud van de mail werd niet bekendgemaakt., maar de bedreiging kwam op de verjaardag van 11 september 2001, toen 2 van de 4 gekaapte vliegtuigen van United Airlines waren..Anderhalf uur na vertrek landde het toestel opnieuw in Frankfurt. Alle bagage werd onderzocht. Daarbij is niets gevonden, aldus de politie. Op de vlucht zaten 333 passagiers en 18 bemanningsleden, die nu met een dag vertraging hun vlucht zullen maken.(Belga/RR)