In Macau vielen zeker vijf doden, aldus de lokale autoriteiten. En in de zuidelijke provincie Guangdong kwamen vier mensen om en is één persoon nog vermist. De autoriteiten evacueerden bijna 27.000 mensen naar tijdelijke shelters. Bijna twee miljoen gezinnen zaten zonder elektriciteit, maar woensdagavond laat had de helft van hen weer elektriciteit.

In Hongkong, waar de tyfoon aan land kwam, raakten zeker 84 mensen gewond. Analisten schatten dat de tyfoon in Hongkong, een financieel centrum in Azië, voor ruim 1 miljard economische schade leed heeft veroorzaakt.

In Macau vielen zeker vijf doden, aldus de lokale autoriteiten. En in de zuidelijke provincie Guangdong kwamen vier mensen om en is één persoon nog vermist. De autoriteiten evacueerden bijna 27.000 mensen naar tijdelijke shelters. Bijna twee miljoen gezinnen zaten zonder elektriciteit, maar woensdagavond laat had de helft van hen weer elektriciteit. In Hongkong, waar de tyfoon aan land kwam, raakten zeker 84 mensen gewond. Analisten schatten dat de tyfoon in Hongkong, een financieel centrum in Azië, voor ruim 1 miljard economische schade leed heeft veroorzaakt.