Mensen probeerden soldaten te verhinderen een weg te blokkeren waarlangs humanitaire hulp voor de Venezolanen zou moeten passeren. De Venezolaanse president Nicolas Maduro heeft de grens donderdag gesloten om de aanvoer van humanitaire hulp tegen te houden, want hij beschouwt die als een voorwendsel voor een militaire interventie.

Bij het geweld aan de grens, waarbij de soldaten volgens de krant El Nacional het vuur hebben geopend, kwamen een inheemse vrouw en haar man om. Vijftien andere leden van de inheemse gemeenschap Pemon raakten gewond. Meerderen van hen belandden in een ziekenhuis.

Mensen probeerden soldaten te verhinderen een weg te blokkeren waarlangs humanitaire hulp voor de Venezolanen zou moeten passeren. De Venezolaanse president Nicolas Maduro heeft de grens donderdag gesloten om de aanvoer van humanitaire hulp tegen te houden, want hij beschouwt die als een voorwendsel voor een militaire interventie. Bij het geweld aan de grens, waarbij de soldaten volgens de krant El Nacional het vuur hebben geopend, kwamen een inheemse vrouw en haar man om. Vijftien andere leden van de inheemse gemeenschap Pemon raakten gewond. Meerderen van hen belandden in een ziekenhuis.