Twee lichamen gevonden na zoektocht naar vermiste broertjes

De Nederlandse politie heeft in een sloot in de provincie Utrecht twee lichamen gevonden. Het is nog niet bekend of het om de vermiste broertjes Ruben (9) en Julian (7) gaat.

In Cothen, in de buurt van Wijk bij Duurstede (provincie Utrecht), zijn twee lichamen in het water gevonden. Dat heeft de politie van Utrecht laten weten. Of het om de vermiste broertjes Ruben en Julian gaat, is nog niet bekend.

De lichamen zijn gevonden door een toevallige passant. Cothen ligt aan de Rijn, ongeveer 4 kilometer onder Doorn, de plek waar de vader van de vermiste broertjes zichzelf van het leven beroofde.

Het Utrechtse plaatsje ligt net iets onder de driehoek Doorn – Maarsbergen – Rhenen die sinds woensdagmiddag opnieuw door gespecialiseerde marinezoekers werd afgezocht. Uit dat gebied komt het merendeel van de duizenden tips die de politie in deze zaak heeft binnengekregen.

Bij de vindplaats bij de Rijn is de politie bezig om een gebied af te zetten. Er is een enorme toeloop van belangstellenden.

De twee gevonden lichamen lagen in een duiker van een sloot op de hoek van de Hoekseijk en de Kanaaldijk-noord in Cothen, meldde een woordvoerder van de politie. Een duiker is een afwateringsbuis onder het wegdek door. (Belga/EE)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content