De eerste soldaat was op slag dood, de ander overleed even later aan zijn verwondingen. Er vielen ook vijf gewonden. Zij werden naar het militaire hospitaal in Algiers gevoerd.

Zelfgemaakte bom

De aanslag werd gepleegd met een zelfgemaakte bom, die via een gsm kon ontstoken worden. Volgens Algerijnse veiligheidsverantwoordelijken werd de bom zondag gemaakt, in Legata, gelegen op 15 kilometer van Boumerdes.

Fundamentalisten

Het westen van Algerije wordt steeds meer geteisterd door aanslagen, eerder werden bij een bomaanslag in dezelfde streek al vier politieagenten vermoord en een verwond. De aanslagen zijn vooral het werk van moslimfundamentalisten die het op de veiligheidstroepen gemunt hebben. (Belga)

De eerste soldaat was op slag dood, de ander overleed even later aan zijn verwondingen. Er vielen ook vijf gewonden. Zij werden naar het militaire hospitaal in Algiers gevoerd. Zelfgemaakte bom De aanslag werd gepleegd met een zelfgemaakte bom, die via een gsm kon ontstoken worden. Volgens Algerijnse veiligheidsverantwoordelijken werd de bom zondag gemaakt, in Legata, gelegen op 15 kilometer van Boumerdes. Fundamentalisten Het westen van Algerije wordt steeds meer geteisterd door aanslagen, eerder werden bij een bomaanslag in dezelfde streek al vier politieagenten vermoord en een verwond. De aanslagen zijn vooral het werk van moslimfundamentalisten die het op de veiligheidstroepen gemunt hebben. (Belga)