"De kapitein heeft 14 ontbrekende passagiers gemeld die niet aan boord zijn gegaan", zo liet een woordvoerder van Costa Croisières in Frankrijk weten. Of het gaat om slachtoffers van de aanval op het Bardo-museum "is niet geweten".

Volgens de laatste officiële balans werden bij de aanslag 19 mensen gedood. Het gaat om 2 Tunesiërs en 17 buitenlandse toeristen. 44 anderen raakten gewond.

Costa Croisières liet in een persmededeling weten dat er een "Care Team" naar Tunis wordt gestuurd dat als tussenpersoon zal optreden met de plaatselijke autoriteiten en dat de passagiers van bijstand zal voorzien.

Het cruiseschip van Costa had ongeveer 3.000 passagiers aan boord toen het uit Marseille naar Tunesië vertrok.

(Belga/RR)

"De kapitein heeft 14 ontbrekende passagiers gemeld die niet aan boord zijn gegaan", zo liet een woordvoerder van Costa Croisières in Frankrijk weten. Of het gaat om slachtoffers van de aanval op het Bardo-museum "is niet geweten". Volgens de laatste officiële balans werden bij de aanslag 19 mensen gedood. Het gaat om 2 Tunesiërs en 17 buitenlandse toeristen. 44 anderen raakten gewond. Costa Croisières liet in een persmededeling weten dat er een "Care Team" naar Tunis wordt gestuurd dat als tussenpersoon zal optreden met de plaatselijke autoriteiten en dat de passagiers van bijstand zal voorzien. Het cruiseschip van Costa had ongeveer 3.000 passagiers aan boord toen het uit Marseille naar Tunesië vertrok.(Belga/RR)