Ook gaf de Veiligheidsadviseur toe dat het ernaar uitziet dat Biden gewonnen heeft. O'Brien wordt gezien als erg loyaal aan Trump. Volgens O'Brien heeft het Biden-team zeer professionele mensen die de postjes zullen overnemen en hij verzekerde dat hij zou samenwerken met de nieuwe regering.

De Amerikaanse media hebben Joe Biden uitgeroepen als winnaar van de presidentsverkiezingen met 306 stemmen in het kiescollege, ruim voldoende om het vereiste aantal van 270 te halen. Trump blijft echter - zonder bewijzen - volhouden dat de verkiezingen frauduleus zijn verlopen en dat hij gewonnen heeft. Maandag (Belgische tijd) tweette hij tweemaal: 'Ik heb de verkiezing gewonnen'. Opnieuw plaatste Twitter bij de tweets een waarschuwing dat die bewering betwist wordt. (Belga)

Ook gaf de Veiligheidsadviseur toe dat het ernaar uitziet dat Biden gewonnen heeft. O'Brien wordt gezien als erg loyaal aan Trump. Volgens O'Brien heeft het Biden-team zeer professionele mensen die de postjes zullen overnemen en hij verzekerde dat hij zou samenwerken met de nieuwe regering. De Amerikaanse media hebben Joe Biden uitgeroepen als winnaar van de presidentsverkiezingen met 306 stemmen in het kiescollege, ruim voldoende om het vereiste aantal van 270 te halen. Trump blijft echter - zonder bewijzen - volhouden dat de verkiezingen frauduleus zijn verlopen en dat hij gewonnen heeft. Maandag (Belgische tijd) tweette hij tweemaal: 'Ik heb de verkiezing gewonnen'. Opnieuw plaatste Twitter bij de tweets een waarschuwing dat die bewering betwist wordt. (Belga)