In een tweet zegt Donald Trump dat de FBI te veel tijd spendeert aan het onderzoek.

'Erg bedroevend dat de FBI alle van de vele signalen heeft gemist die werden uitgestuurd door de schutter op de school in Florida. Dit is niet aanvaardbaar. Ze besteden te veel tijd aan het proberen te bewijzen van Russische collusie bij de Trump-campagne - er is geen collusie. Ga terug naar de basis en maak ons allemaal trots', zegt Trump in de tweet.

Trumps uitspraak komt er nadat de FBI vrijdag toegaf dat het bloedbad woensdag in een school in de stad Parkland, waarbij zeventien en vijftien gewonden vielen, vermeden had kunnen worden. Op 5 januari had de federale politiedienst een waarschuwing over de dader ontvangen, maar die daarna niet nagetrokken.

In een tweet zegt Donald Trump dat de FBI te veel tijd spendeert aan het onderzoek.'Erg bedroevend dat de FBI alle van de vele signalen heeft gemist die werden uitgestuurd door de schutter op de school in Florida. Dit is niet aanvaardbaar. Ze besteden te veel tijd aan het proberen te bewijzen van Russische collusie bij de Trump-campagne - er is geen collusie. Ga terug naar de basis en maak ons allemaal trots', zegt Trump in de tweet.Trumps uitspraak komt er nadat de FBI vrijdag toegaf dat het bloedbad woensdag in een school in de stad Parkland, waarbij zeventien en vijftien gewonden vielen, vermeden had kunnen worden. Op 5 januari had de federale politiedienst een waarschuwing over de dader ontvangen, maar die daarna niet nagetrokken.