Dat meldt NBC News.

In Florida zijn er op 18 augustus talloze functies te begeven, zoals die van sheriff. Trump en zijn echtgenote geven het Mar-O-Logo-resort in Palm Beach als adres op en kunnen aldus ook stemmen in de zuidoostelijke 'Sunshine State'.

Voor de tweede keer willen zij dit doen per brief, niettegenstaande het staatshoofd herhaaldelijk zonder bewijs claimt dat (massaal) stemmen per post verkiezingsfraude in de hand werkt.

Eis rechter

Een federale rechter in de Amerikaanse staat Pennsylvania heeft de campagne-Trump en de Republikeinse Partij gelast hun stelling te staven dat er fraude is bij briefstemmen in die electoraal fel bevochten staat, zo heeft nieuwszender CNN vrijdag bericht.

Lees ook: Het postkantoor, nieuw strijdtoneel voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen

Dat meldt NBC News.In Florida zijn er op 18 augustus talloze functies te begeven, zoals die van sheriff. Trump en zijn echtgenote geven het Mar-O-Logo-resort in Palm Beach als adres op en kunnen aldus ook stemmen in de zuidoostelijke 'Sunshine State'. Voor de tweede keer willen zij dit doen per brief, niettegenstaande het staatshoofd herhaaldelijk zonder bewijs claimt dat (massaal) stemmen per post verkiezingsfraude in de hand werkt.Een federale rechter in de Amerikaanse staat Pennsylvania heeft de campagne-Trump en de Republikeinse Partij gelast hun stelling te staven dat er fraude is bij briefstemmen in die electoraal fel bevochten staat, zo heeft nieuwszender CNN vrijdag bericht.Lees ook: Het postkantoor, nieuw strijdtoneel voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen