Eerder op woensdag wilde minister van Defensie Jim Mattis zo ver niet gaan en zei hij nog dat 'wij de informatie van onze inlichtingendiensten en van onze medestanders nog aan het evalueren zijn'.

Donald Trump waarschuwde woensdagochtend dat er raketten op Syrië zullen worden afgevuurd. 'Rusland belooft elke raket die op Syrië wordt afgevuurd neer te schieten. Zet je schrap, Rusland, want ze zullen komen, mooi en nieuw en "slim"', aldus de Amerikaanse president. 'Je moet geen partner zijn met een beest dat met gas doodt, zijn volk doodt en ervan geniet!'

Sarah Huckabee-Sanders gaf nu te kennen dat de discussies daarover nog steeds aan de gang zijn. 'Alle opties liggen op tafel, de finale beslissing is nog niet genomen', aldus de woordvoerster.

Eerder op woensdag wilde minister van Defensie Jim Mattis zo ver niet gaan en zei hij nog dat 'wij de informatie van onze inlichtingendiensten en van onze medestanders nog aan het evalueren zijn'.Donald Trump waarschuwde woensdagochtend dat er raketten op Syrië zullen worden afgevuurd. 'Rusland belooft elke raket die op Syrië wordt afgevuurd neer te schieten. Zet je schrap, Rusland, want ze zullen komen, mooi en nieuw en "slim"', aldus de Amerikaanse president. 'Je moet geen partner zijn met een beest dat met gas doodt, zijn volk doodt en ervan geniet!' Sarah Huckabee-Sanders gaf nu te kennen dat de discussies daarover nog steeds aan de gang zijn. 'Alle opties liggen op tafel, de finale beslissing is nog niet genomen', aldus de woordvoerster.