Het fragment komt uit een kerstspecial van Entertainment Tonight uit 1992. Trump vraagt buiten beeld aan een jong meisje of ze de roltrap van de Trump Tower opgaat. Vervolgens zegt hij: 'Binnen tien jaar date ik haar, kun je je dat voorstellen?' Volgens CBS, die de show uitzond, was het meisje nauwelijks tien jaar oud en was ze er in een groep met anddre kinderen.

Het is het nieuwste seksistische incident in een hele reeks. Alles begon met een oude video uit 2005, waarin hij zei dat hij als machtig man alles gedaan kreeg van vrouwen en hen zomaar 'bij de poes kon grijpen'. Vervolgens kwamen enkele deelneemsters aan Miss USA, waarvan hij toen eigenaar was, met het verhaal naar buiten dat The Donald zomaar kleedkamers binnenviel terwijl zij zich aan het omkleden waren. Daarna vertelden drie vrouwen aan twee kranten, waaronder New York Times, dat Trump hen 'ongepast vastnam en zoende'.

Inmiddels dreigen er nog tapes te worden uitgelekt waarin Trump zich racistisch uitlaat. Als gevolg van de incidenten eisen enkele donateurs van de Republikeinse partij hun geld terug (JVL)

Het fragment komt uit een kerstspecial van Entertainment Tonight uit 1992. Trump vraagt buiten beeld aan een jong meisje of ze de roltrap van de Trump Tower opgaat. Vervolgens zegt hij: 'Binnen tien jaar date ik haar, kun je je dat voorstellen?' Volgens CBS, die de show uitzond, was het meisje nauwelijks tien jaar oud en was ze er in een groep met anddre kinderen.Het is het nieuwste seksistische incident in een hele reeks. Alles begon met een oude video uit 2005, waarin hij zei dat hij als machtig man alles gedaan kreeg van vrouwen en hen zomaar 'bij de poes kon grijpen'. Vervolgens kwamen enkele deelneemsters aan Miss USA, waarvan hij toen eigenaar was, met het verhaal naar buiten dat The Donald zomaar kleedkamers binnenviel terwijl zij zich aan het omkleden waren. Daarna vertelden drie vrouwen aan twee kranten, waaronder New York Times, dat Trump hen 'ongepast vastnam en zoende'.Inmiddels dreigen er nog tapes te worden uitgelekt waarin Trump zich racistisch uitlaat. Als gevolg van de incidenten eisen enkele donateurs van de Republikeinse partij hun geld terug (JVL)