In een reeks furieuze tweets schrijft Trump: 'Neen, ik wist NIET van een meeting met mijn zoon Donald Jr.' Om vervolgens te beschuldigen: 'Mij lijkt het erop dat iemand verhalen verzint om zich ergens uit te praten'.

In een andere tweet klinkt het dat 'de enige collusie die tussen de Russen en de Democraten was. Nu gaan ze dus mijn tweets onder de loep nemen. De onfaire heksenjacht gaat door. Hoe dom en oneerlijk tegenover ons land.'

Volgens CNN heeft Michael Cohen, de vroegere persoonlijke advocaat van Trump, gezegd dat 'The Donald', toen hij nog gewoon presidentskandidaat was, wel degelijk afwist van de befaamde meeting tussen campagnemedewerkers, waaronder dus zijn zoon Donald Jr. en Russen, in de Trump Tower in juni 2016. De Russische delegatie zou toen belastend materiaal over zijn toenmalige concurrente Hillary Clinton aangeboden hebben.

Cohen zou, aldus nog CNN, bereid zijn om hierover te getuigen tegenover speciaal aanklagerRobert Mueller.

In een reeks furieuze tweets schrijft Trump: 'Neen, ik wist NIET van een meeting met mijn zoon Donald Jr.' Om vervolgens te beschuldigen: 'Mij lijkt het erop dat iemand verhalen verzint om zich ergens uit te praten'.In een andere tweet klinkt het dat 'de enige collusie die tussen de Russen en de Democraten was. Nu gaan ze dus mijn tweets onder de loep nemen. De onfaire heksenjacht gaat door. Hoe dom en oneerlijk tegenover ons land.'Volgens CNN heeft Michael Cohen, de vroegere persoonlijke advocaat van Trump, gezegd dat 'The Donald', toen hij nog gewoon presidentskandidaat was, wel degelijk afwist van de befaamde meeting tussen campagnemedewerkers, waaronder dus zijn zoon Donald Jr. en Russen, in de Trump Tower in juni 2016. De Russische delegatie zou toen belastend materiaal over zijn toenmalige concurrente Hillary Clinton aangeboden hebben.Cohen zou, aldus nog CNN, bereid zijn om hierover te getuigen tegenover speciaal aanklagerRobert Mueller.