Hij is in staat het onmogelijke te doen.

Egyptisch staatsleider Abdel Fattah al-Sisi

Na een ontmoeting met de Egyptische staatsleider Abdel Fattah al-Sisi zei hij in de Saoedische hoofdstad Riyad aan meereizende journalisten: "We zullen dat absoluut heel snel op de lijst zetten". Sisi had hem net daarvoor uitgenodigd.

Trump prees tegelijkertijd de veiligheidssituatie in Egypte, die "erg sterk" lijkt te zijn. Al-Sisi loofde de Amerikaanse president dan weer als "een unieke persoonlijkheid, die in staat is het onmogelijke te doen". De Egyptische autocratische staatsleider en Trump onderhouden sinds zijn intrek in het Witte Huis nauwe betrekkingen.

Na een ontmoeting met de Egyptische staatsleider Abdel Fattah al-Sisi zei hij in de Saoedische hoofdstad Riyad aan meereizende journalisten: "We zullen dat absoluut heel snel op de lijst zetten". Sisi had hem net daarvoor uitgenodigd.Trump prees tegelijkertijd de veiligheidssituatie in Egypte, die "erg sterk" lijkt te zijn. Al-Sisi loofde de Amerikaanse president dan weer als "een unieke persoonlijkheid, die in staat is het onmogelijke te doen". De Egyptische autocratische staatsleider en Trump onderhouden sinds zijn intrek in het Witte Huis nauwe betrekkingen.