De burgeroorlog moet in de marge van het Geneefse vredesproces onder leiding van de Verenigde Naties beëindigd worden.

De verklaring werd door de Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov en zijn Amerikaanse collega Rex Tillerson tijdens de top in Da Nang opgesteld, aldus Kremlinwoordvoerder Dmitri Peskov.

De Amerikaanse president Donald Trump en de Russische staatsleider Vladimir Poetin keurden de tekst goed. De twee staatshoofden hebben tijdens de vergadering van Aziatische landen en landen die grenzen aan de Stille Oceaan tot dusver en tegen de verwachtingen in geen bilateraal gesprek gevoerd. Ze zagen elkaar op verschillende zittingen maar wisselden nauwelijks een woord.

De burgeroorlog moet in de marge van het Geneefse vredesproces onder leiding van de Verenigde Naties beëindigd worden.De verklaring werd door de Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov en zijn Amerikaanse collega Rex Tillerson tijdens de top in Da Nang opgesteld, aldus Kremlinwoordvoerder Dmitri Peskov. De Amerikaanse president Donald Trump en de Russische staatsleider Vladimir Poetin keurden de tekst goed. De twee staatshoofden hebben tijdens de vergadering van Aziatische landen en landen die grenzen aan de Stille Oceaan tot dusver en tegen de verwachtingen in geen bilateraal gesprek gevoerd. Ze zagen elkaar op verschillende zittingen maar wisselden nauwelijks een woord.