'De president wil genoeg tijd nemen om zeker de beste strategie voor het land te kiezen', aldus woordvoerder van het Witte Huis Sean Spicer.

Normaal gezien zou Trump zijn beslissing nog vóór de top van 26 en 27 mei op Sicilië bekendmaken. Een voor dinsdag voorziene vergadering in het Witte Huis, waar een eventuele uitstap van de VS uit het klimaatakkoord van Parijs besproken zou worden, werd echter uitgesteld.

Tijdens zijn campagne gaf Trump te kennen dat de VS uit dat akkoord zouden stappen, maar sinds hij aantrad, gaf hij ook over dit dossier tegenstrijdige signalen.

'De president wil genoeg tijd nemen om zeker de beste strategie voor het land te kiezen', aldus woordvoerder van het Witte Huis Sean Spicer.Normaal gezien zou Trump zijn beslissing nog vóór de top van 26 en 27 mei op Sicilië bekendmaken. Een voor dinsdag voorziene vergadering in het Witte Huis, waar een eventuele uitstap van de VS uit het klimaatakkoord van Parijs besproken zou worden, werd echter uitgesteld. Tijdens zijn campagne gaf Trump te kennen dat de VS uit dat akkoord zouden stappen, maar sinds hij aantrad, gaf hij ook over dit dossier tegenstrijdige signalen.