'De VS zijn zuiver en schoon', zei Trump. 'Ik denk dat Greta rond die andere landen moet beginnen werken', zei het Amerikaanse staatshoofd op een persconferentie. Er is een ander continent 'waar rook opstijgt', aldus Trump zonder Azië, China of India te noemen.Op de vraag of er een 'klimaathoax' is, antwoordde de bewoner van het Witte Huis: 'Sommige aspecten zijn het.'

Trump vertelde graag de Zweedse te hebben ontmoet in Davos. 'Ze heeft me bij Time Magazine verslagen', zei hij. Het magazine verkoos de klimaatactiviste tot 'persoon van het jaar 2019'.

'De VS zijn zuiver en schoon', zei Trump. 'Ik denk dat Greta rond die andere landen moet beginnen werken', zei het Amerikaanse staatshoofd op een persconferentie. Er is een ander continent 'waar rook opstijgt', aldus Trump zonder Azië, China of India te noemen.Op de vraag of er een 'klimaathoax' is, antwoordde de bewoner van het Witte Huis: 'Sommige aspecten zijn het.' Trump vertelde graag de Zweedse te hebben ontmoet in Davos. 'Ze heeft me bij Time Magazine verslagen', zei hij. Het magazine verkoos de klimaatactiviste tot 'persoon van het jaar 2019'.