Burgemeester Jay Nixon kondigde de noodtoestand af, en riep de hulp in van de National Guard. "Deze stormen hebben aanzienlijke schade veroorzaakt doorheen Missouri, en blijven een risico vormen voor de veiligheid van de mensen", aldus Nixon.

Elektriciteits- en telefoonverbindingen werden grotendeels afgebroken door de stormen. De tornado vernielde ook een ziekenhuis en een verpleeghuis, en liet meer dan 1.100 mensen dakloos achter. De autoriteiten hebben tijdelijke opvang voorzien voor diegenen die hun huis verloren hebben. (DPA)

Burgemeester Jay Nixon kondigde de noodtoestand af, en riep de hulp in van de National Guard. "Deze stormen hebben aanzienlijke schade veroorzaakt doorheen Missouri, en blijven een risico vormen voor de veiligheid van de mensen", aldus Nixon. Elektriciteits- en telefoonverbindingen werden grotendeels afgebroken door de stormen. De tornado vernielde ook een ziekenhuis en een verpleeghuis, en liet meer dan 1.100 mensen dakloos achter. De autoriteiten hebben tijdelijke opvang voorzien voor diegenen die hun huis verloren hebben. (DPA)