Volgens de Internationale Organisatie voor Migratie van de Verenigde Naties kwamen zeker 50 mensen om het leven, de Tunesische staatsmedia hebben het over minstens 70 doden.

De Tunesische kustwacht is al de hele dag bezig met het bergen van de lichamen. Volgens het Turkse ministerie van Defensie heeft de marine 16 van de opvarenden, die naar verluidt vooral uit Sub-Saharaans Afrika kwamen, kunnen redden.

De boot was op weg vanuit Libië en kapseisde op zo'n 75 kilometer voor de kust van de Tunesische stad Sfax, ten zuiden van de hoofdstad Tunis.

Volgens de Internationale Organisatie voor Migratie van de Verenigde Naties kwamen zeker 50 mensen om het leven, de Tunesische staatsmedia hebben het over minstens 70 doden. De Tunesische kustwacht is al de hele dag bezig met het bergen van de lichamen. Volgens het Turkse ministerie van Defensie heeft de marine 16 van de opvarenden, die naar verluidt vooral uit Sub-Saharaans Afrika kwamen, kunnen redden.De boot was op weg vanuit Libië en kapseisde op zo'n 75 kilometer voor de kust van de Tunesische stad Sfax, ten zuiden van de hoofdstad Tunis.