Dat melden internationale media. Premier Abhisit Vejjajiva had de betogers tot maandagnamiddag 15u (10u Belgische tijd) de tijd geven om de bezette wijk te verlaten.

Maar terwijl het ultimatum verstreek werden in het kamp van de betogers nog steeds toespraken gehouden en slogans geroepen.

Afgeraden
De Belgische ambassade in Bangkok blijft ook dinsdag gesloten omwille van de onrust. Buitenlandse Zaken raadt alle reizen naar de Thaise hoofdstad af. Alle niet-essentiële reizen naar de andere delen van het land worden ook afgeraden.

Touroperators Best Tours en Thomas Cook hebben al hun vluchten naar Bangkok geannuleerd tot respectievelijk 29 en 31 mei. De reizen naar Phuket gaan wel door.

De twee touroperators bieden hun klanten met bestemming Bangkok de mogelijkheid om een alternatieve reis te boeken of hun reis te annuleren.

Dat melden internationale media. Premier Abhisit Vejjajiva had de betogers tot maandagnamiddag 15u (10u Belgische tijd) de tijd geven om de bezette wijk te verlaten. Maar terwijl het ultimatum verstreek werden in het kamp van de betogers nog steeds toespraken gehouden en slogans geroepen. Afgeraden De Belgische ambassade in Bangkok blijft ook dinsdag gesloten omwille van de onrust. Buitenlandse Zaken raadt alle reizen naar de Thaise hoofdstad af. Alle niet-essentiële reizen naar de andere delen van het land worden ook afgeraden. Touroperators Best Tours en Thomas Cook hebben al hun vluchten naar Bangkok geannuleerd tot respectievelijk 29 en 31 mei. De reizen naar Phuket gaan wel door. De twee touroperators bieden hun klanten met bestemming Bangkok de mogelijkheid om een alternatieve reis te boeken of hun reis te annuleren.