De terroristen van ­Parijs (13 november 2015) en Brussel (22 maart 2016) hebben de aanslagen bekostigd met de buit van een bankoverval op een kantoor van Crédit Agricole in Oudergem op 11 juni 2014. Dat beweert althans een terreurverdachte die in de cel zit, schrijft Het Nieuwsblad zaterdag.

De overval, gepleegd door drie gewapende mannen, zou 239.000 euro opgebracht hebben. Met het geld zouden schuiloorden en auto's gehuurd zijn. Dat onthullen de kranten van Sudpresse, aldus Het Nieuwsblad.

Wie de overval gepleegd heeft, is nooit duidelijk geworden. Er werd DNA gevonden, maar dat spoor heeft nooit een match opgeleverd. Volgens Sudpresse moest het parket van Brussel de zaak na zes maanden klasseren zonder gevolg.

De terroristen van ­Parijs (13 november 2015) en Brussel (22 maart 2016) hebben de aanslagen bekostigd met de buit van een bankoverval op een kantoor van Crédit Agricole in Oudergem op 11 juni 2014. Dat beweert althans een terreurverdachte die in de cel zit, schrijft Het Nieuwsblad zaterdag.De overval, gepleegd door drie gewapende mannen, zou 239.000 euro opgebracht hebben. Met het geld zouden schuiloorden en auto's gehuurd zijn. Dat onthullen de kranten van Sudpresse, aldus Het Nieuwsblad. Wie de overval gepleegd heeft, is nooit duidelijk geworden. Er werd DNA gevonden, maar dat spoor heeft nooit een match opgeleverd. Volgens Sudpresse moest het parket van Brussel de zaak na zes maanden klasseren zonder gevolg.