Bijna twee weken na de spectaculaire aanval op de Amerikaanse ambassade in Kaboel hebben de taliban opnieuw een VS-gebouw in het centrum van de Afghaanse hoofdstad aangevallen.

Volgens de Britse omroep BBC, die VS-functionarissen aanhaalt, werd in de nacht van zondag op maandag een voormalig hotel aangevallen dat momenteel door de Amerikaanse geheime dienst CIA wordt gebruikt. Er waren geweerschoten en een explosie te horen. Zeker één aanvaller werd gedood, viel te horen in de kringen binnen de Afghaanse geheime dienst. (Belga/SD)

Bijna twee weken na de spectaculaire aanval op de Amerikaanse ambassade in Kaboel hebben de taliban opnieuw een VS-gebouw in het centrum van de Afghaanse hoofdstad aangevallen. Volgens de Britse omroep BBC, die VS-functionarissen aanhaalt, werd in de nacht van zondag op maandag een voormalig hotel aangevallen dat momenteel door de Amerikaanse geheime dienst CIA wordt gebruikt. Er waren geweerschoten en een explosie te horen. Zeker één aanvaller werd gedood, viel te horen in de kringen binnen de Afghaanse geheime dienst. (Belga/SD)