De Syrische minister van Buitenlandse Zaken Walid al-Muallem heeft dat gezegd tijdens een ontmoeting met VN-gezant Staffan de Mistura in Damascus, meldt persagentschap Reuters op basis van informatie van de Syrische staatsmedia.

Zo'n lijst van terroristische groeperingen is al een heikel punt voor de diplomaten want Damascus beschouwt alle groepen die tegen de regering van president Bashar al-Assad strijden, als terroristisch.

De vredesgesprekken in Genève zijn gepland op 25 januari en kaderen in een resolutie van de VN-Veiligheidsraad in december, bedoeld om de verschillende kampen aan tafel te krijgen om een einde te maken aan het conflict dat dit jaar aan zijn vijfde verjaardag toe is en aan circa 250.000 mensen het leven heeft gekost. (KVDA)

De Syrische minister van Buitenlandse Zaken Walid al-Muallem heeft dat gezegd tijdens een ontmoeting met VN-gezant Staffan de Mistura in Damascus, meldt persagentschap Reuters op basis van informatie van de Syrische staatsmedia.Zo'n lijst van terroristische groeperingen is al een heikel punt voor de diplomaten want Damascus beschouwt alle groepen die tegen de regering van president Bashar al-Assad strijden, als terroristisch.De vredesgesprekken in Genève zijn gepland op 25 januari en kaderen in een resolutie van de VN-Veiligheidsraad in december, bedoeld om de verschillende kampen aan tafel te krijgen om een einde te maken aan het conflict dat dit jaar aan zijn vijfde verjaardag toe is en aan circa 250.000 mensen het leven heeft gekost. (KVDA)