Op het internet is een nieuw filmpje opgedoken waarin twee Syriëstrijders expliciet Brussel en Parijs bedreigen. 'Dit is een boodschap voor zowel Frankrijk als België', vangen ze aan. 'Dit is nog maar het begin. We komen naar Brussel en Parijs met kalasjnikovs en granaten, met messen en bomauto's', vertellen ze.

Bekijk meer video's van vtmnieuws op nieuws.vtm.be

De man rechts in beeld is een Marokkaanse Belg uit Verviers die begin vorig jaar naar Syrië vertrok. Hij wordt er Abu Khalid Al Maghribi genoemd. Het federaal parket zal het filmpje onderzoeken.

Op het internet is een nieuw filmpje opgedoken waarin twee Syriëstrijders expliciet Brussel en Parijs bedreigen. 'Dit is een boodschap voor zowel Frankrijk als België', vangen ze aan. 'Dit is nog maar het begin. We komen naar Brussel en Parijs met kalasjnikovs en granaten, met messen en bomauto's', vertellen ze. De man rechts in beeld is een Marokkaanse Belg uit Verviers die begin vorig jaar naar Syrië vertrok. Hij wordt er Abu Khalid Al Maghribi genoemd. Het federaal parket zal het filmpje onderzoeken.