De verdediging van de wegens seksueel geweld op een kamermeisje aangeklaagde IMF-topman Dominique Strauss-Kahn heeft maandag voor de rechtbank aangevoerd dat de 32-jarige vrouw met seks heeft ingestemd, zo heeft het boulevardblad New York Post (NYP) dinsdag gemeld.

"De leidende Franse presidentskandidaat mag zich dan wel op een kamermeisje in Manhatten hebben geworpen, maar ze wilde het", heeft meester Ben Brafman maandag volgens de krant gezegd.

"Het is dus mogelijk dat zij ermee instemde", citeerde de NYP uit bronnen dichtbij de verdediging. De Fransman zit ondertussen gevangen op een gevangeniseiland in New York. (Belga)

De verdediging van de wegens seksueel geweld op een kamermeisje aangeklaagde IMF-topman Dominique Strauss-Kahn heeft maandag voor de rechtbank aangevoerd dat de 32-jarige vrouw met seks heeft ingestemd, zo heeft het boulevardblad New York Post (NYP) dinsdag gemeld. "De leidende Franse presidentskandidaat mag zich dan wel op een kamermeisje in Manhatten hebben geworpen, maar ze wilde het", heeft meester Ben Brafman maandag volgens de krant gezegd. "Het is dus mogelijk dat zij ermee instemde", citeerde de NYP uit bronnen dichtbij de verdediging. De Fransman zit ondertussen gevangen op een gevangeniseiland in New York. (Belga)