De van poging tot aanranding beschuldigde Dominique Strauss-Kahn, die donderdag opstapte als topman van het Internationaal Monetair Fonds (IMF), krijgt naar verluidt een gouden handdruk met inbegrip van een jaarlijks pensioen van meer dan 318.000 dollar (224.000 euro).

Dat meldt ABC News vrijdag.

Strauss-Khan, die wordt vrijgelaten op borgtocht, neemt zijn intrek in een appartement in Manhattans Upper East Side, dat wordt gehuurd door zijn vrouw. Volgens ABC gaat het om een luxueus gebouw dat gespecialiseerd is in verhuur aan bedrijven. Een appartement met twee slaapkamers kost 14.000 dollar per maand.

Aanranding

Dominique Strauss-Kahn is formeel in verdenking gesteld van poging tot aanranding van een 32-jarig kamermeisje van het Sofitelhotel in New York.

Op 6 juni moet hij in New York opnieuw voor de rechter verschijnen, voor een zitting waarop hij wellicht onschuldig zal pleiten. Strauss-Kahn heeft de beschuldiging van verkrachting altijd ontkend. (KVDA)

De van poging tot aanranding beschuldigde Dominique Strauss-Kahn, die donderdag opstapte als topman van het Internationaal Monetair Fonds (IMF), krijgt naar verluidt een gouden handdruk met inbegrip van een jaarlijks pensioen van meer dan 318.000 dollar (224.000 euro). Dat meldt ABC News vrijdag. Strauss-Khan, die wordt vrijgelaten op borgtocht, neemt zijn intrek in een appartement in Manhattans Upper East Side, dat wordt gehuurd door zijn vrouw. Volgens ABC gaat het om een luxueus gebouw dat gespecialiseerd is in verhuur aan bedrijven. Een appartement met twee slaapkamers kost 14.000 dollar per maand. Aanranding Dominique Strauss-Kahn is formeel in verdenking gesteld van poging tot aanranding van een 32-jarig kamermeisje van het Sofitelhotel in New York. Op 6 juni moet hij in New York opnieuw voor de rechter verschijnen, voor een zitting waarop hij wellicht onschuldig zal pleiten. Strauss-Kahn heeft de beschuldiging van verkrachting altijd ontkend. (KVDA)