Dominique Strauss-Kahn is de eerste avond na zijn vrijlating uit gaan eten. Samen met zijn vrouw Anne Sinclair en een bevriend koppel ging de gevallen topman van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) naar het Italiaanse restaurant Scalinatella. DSK verstopte zich niet voor de talrijk opkomen fotografen en media, al legde hij geen verklaringen af.

Borgtocht

De rechtbank in New York liet Strauss-Kahn vrijdag op borgtocht vrij. De gewezen IMF-topman was op 14 mei gearresteerd nadat een kamermeisje in het hotel waar hij verbleef hem beschuldigd had van

aanranding. DSK bracht eerst vijf nachten in de cel door en kreeg vervolgens huisarrest.

Vrijdag in de vooravond verliet DSK voor het eerst sinds lang zijn woning. In de upper-east side ging hij eten in een restaurant waar popsterren als Madonna regelmatig komen. Na een voorgerechtje met meloen en prosciutto nam DSK de pappardelle met zwarte truffel en een fles Brunello Di Montalcino. Volgens andere aanwezigen in het restaurant maakte DSK een ontspannen indruk en zag de sfeer aan tafel er niet bedrukt uit. (Belga/INM)

Dominique Strauss-Kahn is de eerste avond na zijn vrijlating uit gaan eten. Samen met zijn vrouw Anne Sinclair en een bevriend koppel ging de gevallen topman van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) naar het Italiaanse restaurant Scalinatella. DSK verstopte zich niet voor de talrijk opkomen fotografen en media, al legde hij geen verklaringen af. Borgtocht De rechtbank in New York liet Strauss-Kahn vrijdag op borgtocht vrij. De gewezen IMF-topman was op 14 mei gearresteerd nadat een kamermeisje in het hotel waar hij verbleef hem beschuldigd had van aanranding. DSK bracht eerst vijf nachten in de cel door en kreeg vervolgens huisarrest. Vrijdag in de vooravond verliet DSK voor het eerst sinds lang zijn woning. In de upper-east side ging hij eten in een restaurant waar popsterren als Madonna regelmatig komen. Na een voorgerechtje met meloen en prosciutto nam DSK de pappardelle met zwarte truffel en een fles Brunello Di Montalcino. Volgens andere aanwezigen in het restaurant maakte DSK een ontspannen indruk en zag de sfeer aan tafel er niet bedrukt uit. (Belga/INM)