De vrouw die door het hoofd van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) Dominique Strauss-Kahn aangerand zou zijn, woont volgens The New York Post in een gebouw voor aidspatiënten. Het gebouw van vier verdiepingen in het stadsdeel Bronx wordt uitsluitend verhuurd aan mensen met het hiv-virus.

De West-Afrikaanse kamermeid woonde vroeger ook al in zo'n huis. Wegens het medisch geheim is het onduidelijk of de 32-jarige vrouw ook daadwerkelijk besmet is. Naar de regels van de organisatie die het gebouw verhuurt, zou minstens één volwassene in de woning hiv-positief moeten zijn. Pas dan kan er een appartement in het gebouw verhuurd worden. De weduwe leeft alleen met haar dochter in het appartement.

Strauss-Kahn werd zaterdag opgepakt in New York en zit momenteel vast in de gevangenis van Rikers Island. (Belga)

De vrouw die door het hoofd van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) Dominique Strauss-Kahn aangerand zou zijn, woont volgens The New York Post in een gebouw voor aidspatiënten. Het gebouw van vier verdiepingen in het stadsdeel Bronx wordt uitsluitend verhuurd aan mensen met het hiv-virus. De West-Afrikaanse kamermeid woonde vroeger ook al in zo'n huis. Wegens het medisch geheim is het onduidelijk of de 32-jarige vrouw ook daadwerkelijk besmet is. Naar de regels van de organisatie die het gebouw verhuurt, zou minstens één volwassene in de woning hiv-positief moeten zijn. Pas dan kan er een appartement in het gebouw verhuurd worden. De weduwe leeft alleen met haar dochter in het appartement. Strauss-Kahn werd zaterdag opgepakt in New York en zit momenteel vast in de gevangenis van Rikers Island. (Belga)