Het was de lijfarts van Berlusconi, Alberto Zangrillo, die besliste dat de leider van Forza Italia met spoed naar het ziekenhuis gebracht moest worden. "Een hartklep zorgt voor hartritmestoornissen", zegt hij daarover. "We zijn naar Monaco gegaan omdat de rit naar Italië te gevaarlijk zou zijn", klinkt het nog. Berlusconi brengt een groot deel van de Italiaanse lockdown door in het Franse Valbonne, bij Nice.

Eerder omschreef Berlusconi zijn besmetting met het coronavirus als de ergste ervaring van zijn leven. "Het is echt een verschrikkelijk virus en ik wens het niemand, niemand toe om in deze situatie terecht te komen", klonk het in een videomeeting met parlementsleden van zijn partij.

Het was de lijfarts van Berlusconi, Alberto Zangrillo, die besliste dat de leider van Forza Italia met spoed naar het ziekenhuis gebracht moest worden. "Een hartklep zorgt voor hartritmestoornissen", zegt hij daarover. "We zijn naar Monaco gegaan omdat de rit naar Italië te gevaarlijk zou zijn", klinkt het nog. Berlusconi brengt een groot deel van de Italiaanse lockdown door in het Franse Valbonne, bij Nice. Eerder omschreef Berlusconi zijn besmetting met het coronavirus als de ergste ervaring van zijn leven. "Het is echt een verschrikkelijk virus en ik wens het niemand, niemand toe om in deze situatie terecht te komen", klonk het in een videomeeting met parlementsleden van zijn partij.