"Snowden, wil je met me trouwen?", zei de Russische op haar Twitter-account. Anna Chapman werd in 2010 samen met negen andere agenten van Moskou door Washington het land uitgezet. Ze werkte voor de SVR, de Russische buitenlandse geheime dienst. Na haar terugkeer in haar thuisland werd ze een publiek figuur.

Edward Snowden bevindt zich momenteel in de internationale Sjeremetjevo-luchthaven van de Russische hoofdstad Moskou. Hij wordt gezocht door de Verenigde Staten omdat hij informatie over het PRISM-spionageprogramma van de Verenigde Staten had gelekt.

Dinsdag trok Snowden zijn asielaanvraag in Rusland in, nadat Russisch president Vladimir Poetin enkele asielvoorwaarden had gesteld, waaronder de eis dat hij geen geheimen meer zou lekken. Bovendien ving hij in andere landen bot met zijn vraag tot asiel. (Belga/TV)

"Snowden, wil je met me trouwen?", zei de Russische op haar Twitter-account. Anna Chapman werd in 2010 samen met negen andere agenten van Moskou door Washington het land uitgezet. Ze werkte voor de SVR, de Russische buitenlandse geheime dienst. Na haar terugkeer in haar thuisland werd ze een publiek figuur. Edward Snowden bevindt zich momenteel in de internationale Sjeremetjevo-luchthaven van de Russische hoofdstad Moskou. Hij wordt gezocht door de Verenigde Staten omdat hij informatie over het PRISM-spionageprogramma van de Verenigde Staten had gelekt. Dinsdag trok Snowden zijn asielaanvraag in Rusland in, nadat Russisch president Vladimir Poetin enkele asielvoorwaarden had gesteld, waaronder de eis dat hij geen geheimen meer zou lekken. Bovendien ving hij in andere landen bot met zijn vraag tot asiel. (Belga/TV)