Boven de Syrische provincie Idlib is een Russische helikopter neergehaald. Dat melden de Russische persagentschappen, die het Russische ministerie van Defensie citeren. Aan boord van de Mi-8-helikopter zaten drie bemanningsleden en twee officiers. Alle vijf de inzittenden zijn dood, zegt het Kremlin.

Volgens het ministerie is een raket vanop de grond afgevuurd en haalde die de helikopter neer, toen die op de terugweg was naar een luchtmachtbasis na het leveren van humanitaire hulp in Aleppo. (Belga/JH)

Boven de Syrische provincie Idlib is een Russische helikopter neergehaald. Dat melden de Russische persagentschappen, die het Russische ministerie van Defensie citeren. Aan boord van de Mi-8-helikopter zaten drie bemanningsleden en twee officiers. Alle vijf de inzittenden zijn dood, zegt het Kremlin. Volgens het ministerie is een raket vanop de grond afgevuurd en haalde die de helikopter neer, toen die op de terugweg was naar een luchtmachtbasis na het leveren van humanitaire hulp in Aleppo. (Belga/JH)