'We zijn verheugd dat ook Rusland een topdelegatie naar Davos zal sturen', zegt WEF-directeur Alois Zwinggi. 'Om de meest dringende wereldproblemen aan te pakken, hebben we op de jaarvergadering alle relevante spelers nodig'.

Midden november had de Russische premier Dmitri Medvedev nog met een Russisch boycot gedreigd, omdat verschillende Russische bedrijfsleiders niet mochten deelnemen aan het forum. Het zou gaan om Oleg Deripaska (EN+ Group), Viktor Wekselberg (Renova) en Andrek Kostin (VTB Bank).

Op het WEF ontmoeten toppolitici, bedrijfsleiders en economen elkaar rond actuele thema's en politieke, sociale en economische kwesties. De drie Russische bedrijfsleiders waarvan sprake is, hebben in het verleden al meermaals deelgenomen aan het forum.

'We zijn verheugd dat ook Rusland een topdelegatie naar Davos zal sturen', zegt WEF-directeur Alois Zwinggi. 'Om de meest dringende wereldproblemen aan te pakken, hebben we op de jaarvergadering alle relevante spelers nodig'.Midden november had de Russische premier Dmitri Medvedev nog met een Russisch boycot gedreigd, omdat verschillende Russische bedrijfsleiders niet mochten deelnemen aan het forum. Het zou gaan om Oleg Deripaska (EN+ Group), Viktor Wekselberg (Renova) en Andrek Kostin (VTB Bank). Op het WEF ontmoeten toppolitici, bedrijfsleiders en economen elkaar rond actuele thema's en politieke, sociale en economische kwesties. De drie Russische bedrijfsleiders waarvan sprake is, hebben in het verleden al meermaals deelgenomen aan het forum.