'Rusland is bereid om de discussies opnieuw op te starten. Dat is onze natuurlijke prioriteit', schreef Antonov op de Facebookpagina van de Russische ambassade. 'We moeten alle tegenstellingen en meningsverschillen opzijzetten en samenwerken om de veiligheid en welvaart van niet alleen Rusland en de Verenigde Staten, maar de volledige mensheid te verzekeren', vervolgde Antonov.

De al gespannen relaties tussen Rusland en de Verenigde Staten verslechterden verder toen president Joe Biden de druk op het Kremlin opvoerde na zijn verkiezing. In mei bestempelde Rusland de Verenigde Staten nog als een 'onvriendelijk' land.

'Rusland is bereid om de discussies opnieuw op te starten. Dat is onze natuurlijke prioriteit', schreef Antonov op de Facebookpagina van de Russische ambassade. 'We moeten alle tegenstellingen en meningsverschillen opzijzetten en samenwerken om de veiligheid en welvaart van niet alleen Rusland en de Verenigde Staten, maar de volledige mensheid te verzekeren', vervolgde Antonov. De al gespannen relaties tussen Rusland en de Verenigde Staten verslechterden verder toen president Joe Biden de druk op het Kremlin opvoerde na zijn verkiezing. In mei bestempelde Rusland de Verenigde Staten nog als een 'onvriendelijk' land.