Specialisten van de CIA hebben foto's van de overleden bin Laden vergeleken met foto's van toen hij nog leefde, en vervolgens zijn DNA vergeleken met "een compleet profiel van zijn uitgebreide familie", zo luidt het bij een verantwoordelijke van de Amerikaanse inlichtingen.

"Op basis van deze analyse gaat het zonder twijfel om zijn DNA. De kans op een fout bedraagt ongeveer een op 11,8 duizend biljoen." Osama bin Laden werd op 1 mei gedood door Amerikaanse commando's in zijn woning in Pakistan. (Belga)

Specialisten van de CIA hebben foto's van de overleden bin Laden vergeleken met foto's van toen hij nog leefde, en vervolgens zijn DNA vergeleken met "een compleet profiel van zijn uitgebreide familie", zo luidt het bij een verantwoordelijke van de Amerikaanse inlichtingen. "Op basis van deze analyse gaat het zonder twijfel om zijn DNA. De kans op een fout bedraagt ongeveer een op 11,8 duizend biljoen." Osama bin Laden werd op 1 mei gedood door Amerikaanse commando's in zijn woning in Pakistan. (Belga)