De gepensioneerde neurochirurg Ben Carson heeft zijn aanhangers gezegd "geen politiek pad voorwaarts" meer te zien in zijn gooi naar de Republikeinse investituur voor het Witte Huis, maar stapt alsnog niet formeel uit de race, zo hebben meerdere Amerikaanse media gemeld.

Na zijn verlies op Super Tuesday zal Carson donderdag niet deelnemen aan een debat van Fox News in de stad Detroit. Maar hij zei niet met zoveel woorden dat hij uit de race stapt, aldus de krant Washington Post.

Vrijdag zal de enige Afro-Amerikaanse kandidaat naar eigen zeggen een toespraak houden over zijn politieke toekomst. (Belga/AVE)

De gepensioneerde neurochirurg Ben Carson heeft zijn aanhangers gezegd "geen politiek pad voorwaarts" meer te zien in zijn gooi naar de Republikeinse investituur voor het Witte Huis, maar stapt alsnog niet formeel uit de race, zo hebben meerdere Amerikaanse media gemeld.Na zijn verlies op Super Tuesday zal Carson donderdag niet deelnemen aan een debat van Fox News in de stad Detroit. Maar hij zei niet met zoveel woorden dat hij uit de race stapt, aldus de krant Washington Post. Vrijdag zal de enige Afro-Amerikaanse kandidaat naar eigen zeggen een toespraak houden over zijn politieke toekomst. (Belga/AVE)