Herman Cain, een van de populairste kandidaten om de Republikeinse presidentskandidaat te worden, beleefde een 'Rick Perry Oops'-moment, schrijft de Amerikaanse nieuwssite Talking Points Memo (TPM).

In een interview met Milwaukee Journel Sentinel werd Cain gevraagd of hij het eens was met de beslissingen van president Barack Obama over Libië. Cain denkt even na en lijkt op zoek te gaan naar een antwoord. Na een stilte volgt: "Ok, Libië.". Opnieuw stilte. "President Obama steunde de oppositie - juist? President Obama vroeg het aftreden van Khaddafi. Ik wil zeker zijn dat we het over hetzelfde hebben, voor ik antwoord of ik het al dan niet eens was met hem."

Cain: 'Ik zou het beter gedaan hebben'

Waarop hij zich lijkt te herpakken: "Ik ben het niet eens met hoe hij het aangepakt heeft, omwille van de volgende redenen." En dan gaat hij weer even de mist in: "Neen, dat is iets anders." Hij pauzeert weer, en vervolgt dat hij even terug moet in de tijd. "Er tolt van alles rond in mijn hoofd", excuseert hij zich een beetje. "Wat wil je precies weten? Of ik akkoord was of het niet oneens (sic) was?"

Cain hervat dan het interview door te zeggen dat hij het beter zou gedaan hebben dan Obama.

'Oops'

Na Rik Perry, die zich op een debat niet meer kon herinneren welk het derde ministerie was dat hij zou afschaffen en zijn afgang compleet maakte door 'Oops' te zeggen, beleeft Cain nu zijn gênant moment. Toegegeven, de man heeft het druk. Zijn medewerkers susten door te zeggen dat ze slechts 4 uur hadden geslapen.

Voor de aanklachten wegens seksuele intimidatie aan zijn adres, zijn minder verzachtende omstandigheden. (SD)

videoId=1275195602001&playerID=1859729760&playerKey=AQ~~,AAAAAGgk8Us~,dLqgruaIT6oumXBqsZK9EHUf5qLSFWb3&domain=embed&dynamicStreaming=true
Herman Cain, een van de populairste kandidaten om de Republikeinse presidentskandidaat te worden, beleefde een 'Rick Perry Oops'-moment, schrijft de Amerikaanse nieuwssite Talking Points Memo (TPM).In een interview met Milwaukee Journel Sentinel werd Cain gevraagd of hij het eens was met de beslissingen van president Barack Obama over Libië. Cain denkt even na en lijkt op zoek te gaan naar een antwoord. Na een stilte volgt: "Ok, Libië.". Opnieuw stilte. "President Obama steunde de oppositie - juist? President Obama vroeg het aftreden van Khaddafi. Ik wil zeker zijn dat we het over hetzelfde hebben, voor ik antwoord of ik het al dan niet eens was met hem." Cain: 'Ik zou het beter gedaan hebben'Waarop hij zich lijkt te herpakken: "Ik ben het niet eens met hoe hij het aangepakt heeft, omwille van de volgende redenen." En dan gaat hij weer even de mist in: "Neen, dat is iets anders." Hij pauzeert weer, en vervolgt dat hij even terug moet in de tijd. "Er tolt van alles rond in mijn hoofd", excuseert hij zich een beetje. "Wat wil je precies weten? Of ik akkoord was of het niet oneens (sic) was?"Cain hervat dan het interview door te zeggen dat hij het beter zou gedaan hebben dan Obama. 'Oops' Na Rik Perry, die zich op een debat niet meer kon herinneren welk het derde ministerie was dat hij zou afschaffen en zijn afgang compleet maakte door 'Oops' te zeggen, beleeft Cain nu zijn gênant moment. Toegegeven, de man heeft het druk. Zijn medewerkers susten door te zeggen dat ze slechts 4 uur hadden geslapen. Voor de aanklachten wegens seksuele intimidatie aan zijn adres, zijn minder verzachtende omstandigheden. (SD)