Strijders van Jaish al-Islam, een van de belangrijkste rebellenfacties in de regio, lanceerden een nachtelijke tegenaanval in het zuidoostelijke deel van Oost-Ghouta en heroverden grote delen van het dorp al-Shayfouniya. Amper enkele uren eerder hadden regeringstroepen dat dorp onder de voet gelopen, aldus het observatorium.

Volgens dat SOHR kwamen 12 regeringssoldaten om het leven in de tegenaanval. De Syrische regering voerde de beschietingen op al-Shayfouniya op en bestookte het dorp met raketten, bommen en bomvaten. Verschillende delen van het dorp werden vernield, zei het Observatorium zaterdag.

Strijders van Jaish al-Islam, een van de belangrijkste rebellenfacties in de regio, lanceerden een nachtelijke tegenaanval in het zuidoostelijke deel van Oost-Ghouta en heroverden grote delen van het dorp al-Shayfouniya. Amper enkele uren eerder hadden regeringstroepen dat dorp onder de voet gelopen, aldus het observatorium.Volgens dat SOHR kwamen 12 regeringssoldaten om het leven in de tegenaanval. De Syrische regering voerde de beschietingen op al-Shayfouniya op en bestookte het dorp met raketten, bommen en bomvaten. Verschillende delen van het dorp werden vernield, zei het Observatorium zaterdag.