Volgens een woordvoerder van de plaatselijke sheriff zal hij later op de dag worden overgebracht naar de strafinstelling in Cook County, in de Amerikaanse staat Illinois. Eerder raakte al bekend dat R. Kelly zijn ex-vrouw ongeveer 160.000 dollar (141.000 euro) aan onderhoudsgeld verschuldigd is. Een volgende zitting is gepland voor 13 maart.

De zanger kwam een week geleden nog pas vrij op borgtocht. Ook toen zat hij opgesloten in de gevangenis van Cook County, maar dan op beschuldiging van seksueel misbruik tussen 1998 en 2010 van vier meisjes, waaronder drie minderjarigen. Zelf houdt hij zijn onschuld staande.

Volgens een woordvoerder van de plaatselijke sheriff zal hij later op de dag worden overgebracht naar de strafinstelling in Cook County, in de Amerikaanse staat Illinois. Eerder raakte al bekend dat R. Kelly zijn ex-vrouw ongeveer 160.000 dollar (141.000 euro) aan onderhoudsgeld verschuldigd is. Een volgende zitting is gepland voor 13 maart.De zanger kwam een week geleden nog pas vrij op borgtocht. Ook toen zat hij opgesloten in de gevangenis van Cook County, maar dan op beschuldiging van seksueel misbruik tussen 1998 en 2010 van vier meisjes, waaronder drie minderjarigen. Zelf houdt hij zijn onschuld staande.