Vooral in de stad Sirhan was het protest hevig. 'Mensen hebben een benzinedepot in de stad aangevallen en hebben geprobeerd om het in brand te steken', meldt Irna. De politie kon uiteindelijk verhinderen dat er brand ontstond.

Daarnaast vonden er nog betogingen plaats in de steden Mashhad, Ahvaz, Shiraz, Bandar Abbas, Birjand, Koramsjar en Abadan. De manifestanten blokkeerden enkele wegen, maar tegen middernacht waren de betogingen weer afgelopen.

De Iraanse regering had vrijdag bekendgemaakt dat ze wegens de aanhoudende economische crisis overgaat tot het verhogen van de benzineprijzen en het rantsoeneren van benzine. Op die manier wil Iran naar eigen zeggen middelen opzij zetten om de sociale uitkeringen te financieren.

Vooral in de stad Sirhan was het protest hevig. 'Mensen hebben een benzinedepot in de stad aangevallen en hebben geprobeerd om het in brand te steken', meldt Irna. De politie kon uiteindelijk verhinderen dat er brand ontstond.Daarnaast vonden er nog betogingen plaats in de steden Mashhad, Ahvaz, Shiraz, Bandar Abbas, Birjand, Koramsjar en Abadan. De manifestanten blokkeerden enkele wegen, maar tegen middernacht waren de betogingen weer afgelopen.De Iraanse regering had vrijdag bekendgemaakt dat ze wegens de aanhoudende economische crisis overgaat tot het verhogen van de benzineprijzen en het rantsoeneren van benzine. Op die manier wil Iran naar eigen zeggen middelen opzij zetten om de sociale uitkeringen te financieren.