Dat blijkt uit een nieuwe balans van de militanten. Het Syrische Obervatorium voor de Mensenrechten bevestigde dat 28 burgers omkwamen. Vijf overgelopen militairen zouden gedood zijn door de regeringstroepen.

In Homs vielen 11 doden, in Deraa in het zuiden 6, in het noordwestelijke Idleb eveneens 6, in het oostelijke Deir Ezzor 3 en in het centraal gelegen Hama vielen er 2 dodelijke slachtoffers. Onder de omgekomen burgers bevinden zich zes kinderen, aldus de organisatie. De vijf militairen werden gedood in Deraa en Homs.

Bij de onderdrukking van het protest tegen het regime van president Bashar al-Assad zijn sinds midden maart al meer dan 3.500 doden gevallen, zo meldt de VN. (Belga/RDM)

Dat blijkt uit een nieuwe balans van de militanten. Het Syrische Obervatorium voor de Mensenrechten bevestigde dat 28 burgers omkwamen. Vijf overgelopen militairen zouden gedood zijn door de regeringstroepen. In Homs vielen 11 doden, in Deraa in het zuiden 6, in het noordwestelijke Idleb eveneens 6, in het oostelijke Deir Ezzor 3 en in het centraal gelegen Hama vielen er 2 dodelijke slachtoffers. Onder de omgekomen burgers bevinden zich zes kinderen, aldus de organisatie. De vijf militairen werden gedood in Deraa en Homs. Bij de onderdrukking van het protest tegen het regime van president Bashar al-Assad zijn sinds midden maart al meer dan 3.500 doden gevallen, zo meldt de VN. (Belga/RDM)