Radiostation RMF FM had bericht dat een man uit Wroclaw in Zuid-Polen zondag gearresteerd was op verdenking van betrokkenheid bij de aanslagen.

De politie ontkent de arrestatie, maar zegt wel dat ze samen met het Poolse Centraal Onderzoeksbureau en het Nationaal Veiligheidsagentschap een onderzoek voert, op basis van een tip van de Noorse politie.

Geen details Meer details kan de politie niet geven. 'De Noorse politie leidt dit onderzoek', zei Mariusz Sokolowski van de landelijke politie. 'Ik wil niet dat de informatie die we hebben verzameld hun onderzoek zou schaden.'

Anders Behring Breivik (32), de dader van de aanslagen van vrijdag in Noorwegen, had geschreven dat hij de chemicaliën voor zijn aanslagen gekocht had van een Poolse verkoper. (Belga/SD)

Radiostation RMF FM had bericht dat een man uit Wroclaw in Zuid-Polen zondag gearresteerd was op verdenking van betrokkenheid bij de aanslagen. De politie ontkent de arrestatie, maar zegt wel dat ze samen met het Poolse Centraal Onderzoeksbureau en het Nationaal Veiligheidsagentschap een onderzoek voert, op basis van een tip van de Noorse politie. Geen details Meer details kan de politie niet geven. 'De Noorse politie leidt dit onderzoek', zei Mariusz Sokolowski van de landelijke politie. 'Ik wil niet dat de informatie die we hebben verzameld hun onderzoek zou schaden.' Anders Behring Breivik (32), de dader van de aanslagen van vrijdag in Noorwegen, had geschreven dat hij de chemicaliën voor zijn aanslagen gekocht had van een Poolse verkoper. (Belga/SD)