Dat werd bij de veiligheidsdiensten en het ministerie van Binnenlandse Zaken vernomen.

De explosie vond plaats bij een een post van de verkeerspolitie. Dergelijke aanvallen vinden meer en meer plaats, sinds president Mohamed Morsi van de Moslimbroeders vorig jaar in juli door het leger van de macht gedreven werd.

Op negen maanden tijd werden meer dan 1400 manifestanten doodgeschoten door de ordediensten en het leger. In die periode werden meer dan 15.000 Moslimbroeders gevangen gezet. Bij aanslagen lieten sinds de afzetting van Morsi al meer dan 500 agenten en soldaten het leven. (Belga/TV)

Dat werd bij de veiligheidsdiensten en het ministerie van Binnenlandse Zaken vernomen.De explosie vond plaats bij een een post van de verkeerspolitie. Dergelijke aanvallen vinden meer en meer plaats, sinds president Mohamed Morsi van de Moslimbroeders vorig jaar in juli door het leger van de macht gedreven werd.Op negen maanden tijd werden meer dan 1400 manifestanten doodgeschoten door de ordediensten en het leger. In die periode werden meer dan 15.000 Moslimbroeders gevangen gezet. Bij aanslagen lieten sinds de afzetting van Morsi al meer dan 500 agenten en soldaten het leven. (Belga/TV)