Peter R. de Vries vecht nog steeds voor zijn leven

Misdaadverslaggever Peter R. de Vries op een persconferentie op 23 juni 2021. © Belga

De Nederlandse misdaadjournalist Peter R. de Vries vecht in het ziekenhuis nog altijd voor zijn leven. Dat heeft Sven Sauvé, de CEO van RTL Nederland, woensdagavond gezegd in de uitzending van het tv-programma Humberto (RTL 4).

‘Diverse collega’s van RTL Boulevard hebben contact met de familie en het verhaal is nog steeds dat hij echt vecht voor zijn leven. Heel veel nieuws is er op dat vlak op dit moment niet te vertellen’, zo deelde Sauvé mee.

De bekende Nederlandse misdaadjournalist Peter R. De Vries werd dinsdagavond in Amsterdam op straat neergeschoten. Hij was vlak daarvoor te gast bij het programma RTL Boulevard. Het stond voor RTL onmiddellijk vast dat er woensdag gewoon een uitzending van RTL Boulevard gemaakt zou worden, beklemtoonde Sauvé ook.

Die uitzending stond volledig in het teken van de aanslag op Peter R. de Vries. ‘We zeiden: we gaan een programma neerzetten dat recht doet aan Peter en ik denk dat dat bijzonder goed gelukt is’, zei Sauvé daarover. ‘Het was heel emotioneel, met een lach en een traan.’

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content