Sarah Palin denkt dat ze president Barack Obama tijdens de verkiezingen in 2012 kan verslaan. Dat heeft ze gezegd in een interview met het Amerikaanse televisiestation ABC, zo meldt de BBC.

De voormalige gouverneur van Alaska denkt er hardop over na om zich bij de volgende presidentsverkiezingen kandidaat te stellen. De ex-kandidate voor het Republikeinse vicepresidentschap speelde een belangrijke rol bij de voorbije tussentijdse Congresverkiezingen.

Palin is momenteel analist bij Fox News en houdt speeches over heel de Verenigde Staten. Op ABC verklaarde ze erover na te denken of haar kandidatuur voor het presidentschap een goede zaak zou zijn. Ook in een interview met de New York Times dat woensdag verscheen, verklaarde ze haar kandidatuur te overwegen.

Sarah Palin denkt dat ze president Barack Obama tijdens de verkiezingen in 2012 kan verslaan. Dat heeft ze gezegd in een interview met het Amerikaanse televisiestation ABC, zo meldt de BBC.De voormalige gouverneur van Alaska denkt er hardop over na om zich bij de volgende presidentsverkiezingen kandidaat te stellen. De ex-kandidate voor het Republikeinse vicepresidentschap speelde een belangrijke rol bij de voorbije tussentijdse Congresverkiezingen.Palin is momenteel analist bij Fox News en houdt speeches over heel de Verenigde Staten. Op ABC verklaarde ze erover na te denken of haar kandidatuur voor het presidentschap een goede zaak zou zijn. Ook in een interview met de New York Times dat woensdag verscheen, verklaarde ze haar kandidatuur te overwegen.