De storm haalt windsnelheden tot 110 kilometer per uur, verplaatst zich aan een snelheid van 37 km/uur en rukt verder op richting de staten Louisiana, Mississippi en Alabama. In die staten is uit voorzorg de noodtoestand uitgeroepen.

Nate zet zijn opmars naar het binnenland van de Verenigde Staten voort, maar vermoed wordt dat de storm langs de oostkant van New Orleans trekt en de stad dus niet de volle laag over zich krijgt. Toch ligt het openbaar vervoer in New Orleans stil en foto's op sociale media laten zien dat er al veel water in de straten en de parkings staat.

De doortocht van Nate leidde in Nicaragua, Honduras en Costa Rica tot zware overstromingen. Meer dan twintig mensen kwamen om het leven.

De storm haalt windsnelheden tot 110 kilometer per uur, verplaatst zich aan een snelheid van 37 km/uur en rukt verder op richting de staten Louisiana, Mississippi en Alabama. In die staten is uit voorzorg de noodtoestand uitgeroepen.Nate zet zijn opmars naar het binnenland van de Verenigde Staten voort, maar vermoed wordt dat de storm langs de oostkant van New Orleans trekt en de stad dus niet de volle laag over zich krijgt. Toch ligt het openbaar vervoer in New Orleans stil en foto's op sociale media laten zien dat er al veel water in de straten en de parkings staat.De doortocht van Nate leidde in Nicaragua, Honduras en Costa Rica tot zware overstromingen. Meer dan twintig mensen kwamen om het leven.