Het was het dertiende weekend op rij dat werd geprotesteerd tegen het sociaal beleid van de regering. Vorig weekend kwamen er volgens de Franse politie zo'n 58.000 gele hesjes de straat op in Frankrijk. De organisatoren telden zelf toen 116.000 manifestanten.

In Parijs verliep de manifestatie rumoerig en raakte een betoger gewond. Zijn hand werd afgerukt, vermoedelijk door een flitsgranaat van de politie.

Verder waren er nog manifestaties in onder meer Bordeaux en Toulouse. Later komen nog betogers op straat in onder meer Rijsel, Nantes, Rennes en Brest. In Lyon kwam het tot confrontaties tussen de politie en de manifestanten. De politie pakte 22 betogers op.

Het was het dertiende weekend op rij dat werd geprotesteerd tegen het sociaal beleid van de regering. Vorig weekend kwamen er volgens de Franse politie zo'n 58.000 gele hesjes de straat op in Frankrijk. De organisatoren telden zelf toen 116.000 manifestanten. In Parijs verliep de manifestatie rumoerig en raakte een betoger gewond. Zijn hand werd afgerukt, vermoedelijk door een flitsgranaat van de politie. Verder waren er nog manifestaties in onder meer Bordeaux en Toulouse. Later komen nog betogers op straat in onder meer Rijsel, Nantes, Rennes en Brest. In Lyon kwam het tot confrontaties tussen de politie en de manifestanten. De politie pakte 22 betogers op.