Er duiken opnieuw beschuldigingen op over een groepsverkrachting in India. Op een privéschool in de staat Rajasthan, in het westen van het land, zouden acht leraars meer dan een jaar lang een 13-jarig meisje regelmatig seksueel hebben misbruikt. Het is de vader die klacht heeft ingediend bij de politie.

De leerkrachten zouden het meisje gedwongen hebben na schooltijd te blijven onder het voorwendsel van bijscholing en zich dan aan haar vergrepen hebben. Volgens de vader maakten ze ook een video om het slachtoffer te chanteren. Toen zijn dochter zwanger geraakte, gaven ze haar geneesmiddelen om de zwangerschap te beëindigen.

De politie onderzoekt de beschuldigingen. Voorlopig zijn er nog geen arrestaties verricht. India heeft een kwalijke reputatie op het vlak van seksueel geweld. Na de groepsverkrachting en moord op een jonge studente in 2012 in New Delhi werd de wetgeving rond verkrachting erg verstrengd. Toch blijft het aantal verkrachtingszaken in India erg hoog.

Er duiken opnieuw beschuldigingen op over een groepsverkrachting in India. Op een privéschool in de staat Rajasthan, in het westen van het land, zouden acht leraars meer dan een jaar lang een 13-jarig meisje regelmatig seksueel hebben misbruikt. Het is de vader die klacht heeft ingediend bij de politie.De leerkrachten zouden het meisje gedwongen hebben na schooltijd te blijven onder het voorwendsel van bijscholing en zich dan aan haar vergrepen hebben. Volgens de vader maakten ze ook een video om het slachtoffer te chanteren. Toen zijn dochter zwanger geraakte, gaven ze haar geneesmiddelen om de zwangerschap te beëindigen. De politie onderzoekt de beschuldigingen. Voorlopig zijn er nog geen arrestaties verricht. India heeft een kwalijke reputatie op het vlak van seksueel geweld. Na de groepsverkrachting en moord op een jonge studente in 2012 in New Delhi werd de wetgeving rond verkrachting erg verstrengd. Toch blijft het aantal verkrachtingszaken in India erg hoog.