Een bewoner van het Franse eiland La Réunion die in juli een brokstuk van een vleugel van de verdwenen Boeing van Malaysia Airlines heeft gevonden, heeft donderdag aan de gendarmerie een nieuw object overhandigd dat van vlucht MH370 kan zijn, zo heeft hij zondag aan het Franse persbureau AFP verteld.

Het gaat om een brokstuk van bijna 40 op 20 cm in honingraat, zoals bij het vleugelstuk dat de man op 29 juli heeft gevonden. De nieuwe vondst gebeurde op bijna dezelfde plaats, aldus de Amerikaanse zender ABC.

Het vorig jaar gevonden brokstuk is het enige waarvan is bevestigd dat het van de verdwenen Boeing gaat. Enkele dagen geleden is aan de Mozambikaanse kust ook een brokstuk gevonden dat van MH370 kan zijn.

De Boeing verdween op 8 maart 2014, kort na met bestemming Peking te zijn opgestegen van de luchthaven van Kuala Lumpur. Er waren 239 mensen aan boord. (Belga/TE)

Een bewoner van het Franse eiland La Réunion die in juli een brokstuk van een vleugel van de verdwenen Boeing van Malaysia Airlines heeft gevonden, heeft donderdag aan de gendarmerie een nieuw object overhandigd dat van vlucht MH370 kan zijn, zo heeft hij zondag aan het Franse persbureau AFP verteld.Het gaat om een brokstuk van bijna 40 op 20 cm in honingraat, zoals bij het vleugelstuk dat de man op 29 juli heeft gevonden. De nieuwe vondst gebeurde op bijna dezelfde plaats, aldus de Amerikaanse zender ABC. Het vorig jaar gevonden brokstuk is het enige waarvan is bevestigd dat het van de verdwenen Boeing gaat. Enkele dagen geleden is aan de Mozambikaanse kust ook een brokstuk gevonden dat van MH370 kan zijn. De Boeing verdween op 8 maart 2014, kort na met bestemming Peking te zijn opgestegen van de luchthaven van Kuala Lumpur. Er waren 239 mensen aan boord. (Belga/TE)